7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων

Αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων, που πραγματοποιείται από τη 1 έως τις 4 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακών Εγκεφαλικών Νόσων (ΕΕΑΕΝ), εθνικό μέλος αρχικά της International Stroke Society (ISS) και της εξέλιξής της στη συνέχεια σε World Stroke Organization (WSO) και επίσης εθνικό μέλος της European Stroke Organization (ESO). Από την ίδρυσή της και ως σήμερα η ΕΕΑΕΝ περιλαμβάνει μέλη - συναδέλφους των ειδικοτήτων που ασχολούνται με τα εγκεφαλικά επεισόδια και γενικότερα τις παθήσεις των αγγείων του εγκεφάλου.

Η διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου αγγειακών εγκεφαλικών νόσων στοχεύει στο να συζητηθούν οι τελευταίες εντυπωσιακές εξελίξεις στο χώρο, που αφορούν τη διαχείριση, διαγνωστική προσέγγιση και αντιμετώπιση τόσο των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων όσο και των άλλων αγγειακών παθήσεων του εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού.

Το φετινό Συνέδριο αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση επιστημονικού προγράμματος και αριθμoύ ομιλητών από όσα έχουν προηγηθεί και φιλοδοξεί να δώσει βήμα συζήτησης ώστε να παρουσιασθούν όλες οι οπτικές προσέγγισης από συναδέλφους των ειδικοτήτων που συνεργάζονται όπως νευρολόγοι, παθολόγοι, νευροχειρουργοί, αγγειοχειρουργοί, ακτινολόγοι - επεμβατικοί νευροακτινολόγοι, καρδιολόγοι, αιματολόγοι, φυσίατροι, γενικοί ιατροί, κ.ά.. Συμμετέχουν εξειδικευμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει τεθεί υπό την επιστημονική αιγίδα της ESO.

Ελπίζουμε, με τη συμμετοχή όλων, στην επιτυχία του συνεδρίου.

Με εκτίμηση για το ΔΣ της ΕΕΑΕΝ

Κωνσταντίνος Βαδικόλιας
Καθηγητής Νευρολογίας ΔΠΘ
Πρόεδρος ΔΣ
Γεώργιος Τσιβγούλης
Καθηγητής Νευρολογίας ΕΚΠΑ
Πρόεδρος ΔΣ Γεν. Γραμματέας ΔΣ

Τελικό Πρόγραμμα

Περιλήψεις Ανακοινώσεων